Nu bellen
Nu mailen
Facebook
Instagram
ZOMERACTIE 2024: Huur voor jouw vereniging met korting deze zomer!
Telefoon +32 493 40 53 98  (Momenteel gesloten  •  ma-vr 09:00 - 19:00)
Facebook Instagram
Locatie Nieuwerkerken (Limburg)
BLASTERGAMES.BE
Mijn reservatie
Producten
(0) Reserveren
Nog geen producten in jouw winkelmand.
Levering:
Totaal:
€ 0,00
€ 0,00

Reparatieservice voor Light Battle laserguns

Wij hebben nog nooit een lasergeweer weggegooid. Elk lasergeweer dat een defect vertoont, repareren wij. Dankzij onze technische kennis en ervaring zijn we in staat de oorzaak van het defect snel te vinden en vervangen we eenvoudig de defecte onderdelen. Hiermee kunnen we de lasergeweren een nieuw leven geven.

Deze duurzame aanpak verhoogt de rendabiliteit van de lasergeweren waarbij ook de levensduur en kwaliteit verbetert. De beperkte reparatiekost is een kleine verantwoordbare investering om de lasergeweren terug in gebruik te brengen en opnieuw verhuurinkomsten te genereren.
Reparaties
Duurzaam
Duurzaam voor jouw bedrijf en de planeet.
Voordelig
Voordelig je lasergun een nieuw leven geven.
Kwaliteit
Verhoog de kwaliteit van je laserguns.
Compleet
Volledig nazicht en onderhoud van je lasergun.

Waarom laten repareren?

Wij beschikken over een ruime voorraad aan nieuwe en gereviseerde componenten doordat we onherstelbare laserguns recycleren. Elk component wordt afzonderlijk getest en verwerkt. Ook jij kan profiteren van onze reparatieservice. Sinds november 2023 startte wij met een herstelservice voor laserguns van andere verhuurbedrijven die dezelfde types laserguns verhuren. Zo verkleinen we samen de afvalberg en werken we aan een duurzame toekomst.

Daarnaast verlengen hierdoor we de levensduur van de laserguns, dat dan weer leidt tot een verhoogde rendabiliteit voor het verhuurbedrijf. Daardoor kan je extra verhuurinkomsten genereren voor laserguns die anders op de afvalberg zou belanden.

Doordat we al een aantal jaar met deze types laserguns werken, hebben we een bepaalde expertise opgebouwd rond deze laserguns. We kennen de toestellen dan ook door en door, weten waar de meest voorkomende problemen zich stellen en hoe we deze kunnen verhelpen. Bovendien delen we bij elke reparatie ook onze kennis, ervaringen, tips & tricks, zo weet jij ook meer over jouw laserguns en de werking hiervan.

Welke laserguns repareren we?

Light Battle / Impluse / Star Team / Winyea

De meest voorkomende laserguns in de BeNeLux zijn van Light Battle, een Nederlandse importeur van speelgoedartikelen waaronder laserguns. Hoewel Light Battle zichzelf wel vaker de 'fabrikant' noemt van de laserguns, worden deze niet door Light Battle zelf ontwikkeld of geproduceerd. Ze importeren bestaande laserguns die in Europa onder de merknaam Light Battle worden verkocht. Ook vind je (onder andere elders in de wereld) dezelfde soorten laserguns terug onder de namen 'Winyea - Call of Life - Star Team', 'ToyStar Laser Combat' en 'Jamara Impuls Laser Battle'. Onze ervaring leert dat Light Battle kwalitatief de betere laserguns levert en dat we kunnen profiteren van de brede beschikbaarheid aan reserve onderdelen.

Light Battle Anti-cheat laserpistolen

Light Battle Anti-cheat laserpistolen

Light Battle Anti-cheat megablasters

Light Battle Anti-cheat megablasters

Light Battle Connect laserpistolen

Light Battle Connect laserpistolen

Light Battle Connect megablasters

Light Battle Connect megablasters

Sinds 2022 wordt de Anti-Cheat serie niet meer verkocht. Deze werden vervangen door de Connect serie, een lasergun (nog steeds met anti-cheat functie) die zowel met als zonder vest gebruikt kan worden. Zelf houden we graag vast aan de Anti-cheat serie, deze heeft een bewezen staat van dienst en een aanzienlijk betere batterijduur. Daarom onderhouden wij onze laserguns ook grondig.

Hoe werkt het?

Je reparatie aanmelden

 1. Ga naar het formulier Reparatie aanmelden.
 2. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, controleer je gegevens en verstuur je aanvraag.
 3. Je ontvangt een overzicht van je aanvraag per mail. Let op: dit is nog géén bevestiging dat jouw reparatie is geaccepteerd door ons.
 4. Wij nemen contact op met jou wanneer we jouw reparatie kunnen inplannen en wat dit gaat kosten. We komen een periode overeen waarin we aan de slag gaan met jouw laserguns.

Je reparatie opsturen

 1. Bereid je pakket voor: verpak de laserguns stevig in een kist of doos. Vul indien nodig het pakket op zodat de inhoud geen (extra) schade kan oplopen door transport.
 2. Verstuur je pakket via een van deze 3 opties:
  • Je kan ervoor kiezen om het pakket bij ons in Nieuwerkerken (Limburg, BE) binnen te brengen op afspraak.
  • Je kan je pakket ook met een transporteur naar keuze opsturen naar ons, het adres ontvang je per mail via de bevestiging. Het retourneren van herstelde laserguns doen wij via uitsluitend via onze transporteur (DPD) waarmee wij een overeenkomst hebben. Het retoursturen kost € 8,- (excl. btw) per pakket.
  • Wij bezorgen je een verzendlabel (DPD), waarmee je jouw pakket naar ons kan versturen. Per pakket/zending rekenen wij € 8,- (excl. btw) verzendkosten. Houd er rekening mee dat je pakket ook nog wordt teruggestuurd, dus hier komt nog € 8,- (excl. btw) per pakket bij voor het retourneren.
 3. Houd de track&trace goed bij, zo kan je de zending volgen.

Onze reparatie

Van zodra de laserguns bij ons worden geleverd, controleren we eerst de zending of alles goed is toegekomen. We repararen jouw laserguns in de overeengekomen termijn.

Retour

Nadat de laserguns zijn gerepareerd, gecontroleerd en getest, ontvang je van ons een reparatieverslag en de reparatiefactuur. Na deze afhandeling sturen we de laserguns terug jouw richting uit.

Tarieven

Onderstande tarieven (excl. btw) zijn de materiaalkosten van het component dat moet worden vervangen.

Light Battle Anti-cheat / Connect laserpistolen

Een veelvoorkomend probleem bij de laserpistolen is dat de herlaadknop niet meer werkt of dat de triggerknop niet altijd meer werkt. In het geval van de trigger zijn er 2 mogelijke defecten: de plastic trigger is stuk of de knop op de printplaat werkt niet meer. Deze zijn eenvoudig te onderscheiden (klikgeluid). De benodigde componenten voor deze herstellingen hebben we aangeduid met een .

Elektronicacomponenten
Printplaat (moederbord) € 7,50
Herlaadknop € 5,00
Triggerknop (in printplaat/moederbord | indien de knop niet schiet maar wel 'klikt') € 7,50
Team/activation knop (in printplaat/moederbord) € 7,50
Teamkleur LED € 5,00
Levensbalk LED € 5,00
IR-zender (schoten komen niet aan) € 5,00
IR-ontvanger (verliest geen levens) € 5,00
Batterijbox € 5,00
Speaker € 5,50
Trilmotor (trilt niet meer) € 5,00
Plastic & non-elektronica
Trigger (klikt niet meer) € 2,50

Light Battle Anti-cheat / Connect megablaster

Bij de megablasters zien we meestal dat de speaker niet meer werkt, of dat de moertjes van de batterijboxen losgerukt zijn. De componenten die nodig zijn om dit te repareren hebben we aangeduid met een

Elektronicacomponenten
Printplaat (moederbord) € 7,50
Herlaadknop € 5,00
Triggerknop € 5,00
Team/activation knop € 5,00
Teamkleur LED (in printplaat/moederbord) € 7,50
Levensbalk LED € 5,00
IR-zender (schoten komen niet aan) € 5,00
IR-ontvanger (verliest geen levens) € 5,00
Batterijbox € 5,00
Speaker € 5,50
Trilmotor (trilt niet meer) € 5,00
Plastic & non-elektronica
Trigger € 2,50

Meld je reparatie aan

Reparatie aanmelden

E-mail
Voor alle vragen & inlichtingen.
Telefoon
Het snelste een antwoord op je vraag.
Facebook
Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.
Instagram
Volg ons op Instagram.
Om misbruik te voorkomen, hebben we het contactformulier uitgeschakeld. Sta cookies toe om het contactformulier te kunnen gebruiken of stuur ons een mail op info@blastergames.be
Afhalen & levering
Afhalen in Nieuwerkerken*
Levering in DPD-postpunt (€ 20,-)
Levering aan huis (€ 30,-)

* Geen toonzaal, afhalen uitsluitend op afspraak.
Onze gegevens
BLASTERGAMES.BE
Tegelrijstraat 180B
B-3850 Nieuwerken

BTW: BE0668 920 116
IBAN: BE85 7310 4260 5506
© 2023 BLASTERGAMES.BE • BLASTERGAMES.BE is een onderdeel van Adericom